Alt om klinikken

Alt om klinikken

Traumeklinikken tilbyder behandling og udredning til patienter med psykiske problemer efter alvorlige traumatiske oplevelser og til deres pårørende. Traumeklinikken er en del af Kompetencecenter for Traumer der tilbyder kurser og undervisning af de fagprofessionelle som kommer i berøring med vores målgruppe.

Klinikken er skabt i 2019 af Claus Østergaard (CEO) og Cæcilie Böck Buhmann, der også er virksomhedsansvarlig læge. Klinikken er pt en del af behandlerfællesskabet NOR som holder til i København NV.

Virksomhedsansvarlige læge

Cæcilie Böck Buhmann er uddannet speciallæge og har bidraget aktivt til forskning om psykiske traumer og deres behandling i mere end 15 år. Hun har arbejdet som klinikchef, afsnitsledende overlæge og seniorforsker, og siden 2019 været virksomhedsansvarlig læge og medejer af Traumeklinikken/Kompetencecenter for Traumer.

Cæcilie er forfatter til bogen ”Traumer i psykiatrien”, som er tænkt som en praktisk vejledning i at arbejde traumebevidst (TBT) både i behandlingspsykiatrien som i andre borgernære tilbud.

Menu