PTSD og Traumebehandling

PTSD- og traumebehandling

Traumeklinikken tilbyder PTSD-, traumebehandling og udredning for psykiske problemer efter alvorlige traumatiske oplevelser.

Vi henvender os bl.a. til personer, der har psykiske reaktioner, fx traumer eller posttraumatisk stress (PTSD), efter vold, seksuelle overgreb, ulykker eller forbrydelser. 

Men kun du ved, hvad der opleves som traumatisk for dig.

Kontakt os i dag, på +45 52119412 og se om vi sammen kan få dig godt videre.

1. Hvis du mener, at vi kan hjælpe dig, så kontakt os i dag. På mail eller tlf 52119412.

2. Opret dig i vores booking system til den første samtale. Vi sender et lille spørgeskema, som kan hjælpe med opstarten. Det er nemt og sikkert og vi har kort ventetid.

3. Vi starter typisk forløbet med en udrednings-samtale med vores psykologer. Sammen laver vi en en plan for det videre forløb med psykoterapi, medicin, eller andet.

4. Den primære behandling er psykoterapi, men hvis du har behov for det, har du også mulighed for kropsterapi, lægesamtaler og behandling med medicin.

Følgerne af traumer er mange og forskelligartede.

Heldigvis findes også mange måder at behandle dem på. I Traumeklinikken finder vi sammen ud af, hvad du præcis har behov for, og hvordan du ønsker at arbejde med dine problemer.

Traumeklinikken tilbyder psykoterapi

udviklet specifikt til behandling af traumereaktioner. Vi arbejder primært med metoder, der indebærer en terapeutisk bearbejdning af traumet, men behandlingen tilpasses dine behov og dit tempo.

I Traumeklinikken kan du også få psykiatrisk udredning og behandling

Det er væsentligt, da mange med traumereaktioner som PTSD også har andre psykiske problemer fx. OCD, depression, angst eller personlighedsforstyrrelse.

Traumeklinikkens behandlerteam har mange års erfaring med traumebehandling

Vi har arbejdet både i psykiatrien og med private psykoterapeutiske klienter.

Traumeklinikken arbejder vi med heling

Det gør vi ved at inddrage dine kropsreaktioner, ved at arbejde med fortiden, ved at tage udgangspunkt i dine konkrete problemer, som søvnforstyrrelser, vrede, angst, manglende overskud og nærvær, smerter og social isolation, samt med din måde at se på traumet og tilværelsen.

Heling sker oftest ad flere veje

Målet for os er, at du igen får mod på og overskud til livet. Du får måske ikke ”dit gamle liv” tilbage, som det var før traumet, og det er heller ikke nødvendigvis det, du har behov for. Arbejdet med traumer kan skabe nye muligheder og perspektiver for dit liv, og give dig livsmodet tilbage, samt redskaber til at håndtere og mindske dine symptomer.

Der findes ingen magisk pille

der løser dit problem med et trylleslag, så det kræver motivation og masser af arbejde fra din side. I sidste ende er det dig, der bestemmer, hvilken retning dit liv skal tage, og hvordan du reagerer på omgivelserne og livets udfordringer. Traumeklinikken kan hjælpe dig med redskaber, viden, støtte, overblik og inspiration. Sammen skal vi nok finde vejen. Ring til os nu, se mere her.

Traumeklinikken