Traumebevidst tilgang (TBT) 1-dags kursus

kr. 996,00

Traumebevidst tilgang (TBT) 1-dags online kursus

Målgruppe: Alle fagprofessionelle som er i kontakt med potentielt traumeramte patienter/borgere
Forudsætninger: Der forudsættes ingen specifik faglig baggrund
Indhold: Kurset indeholder ca. 3 timers undervisning af Cæcilie Buhmann.

Du køber adgang for én person og din adgangskode er personlig. Hvis I er flere på arbejdspladsen eller afdelingen der ønsker adgang, så skriv evt. om rabat ved flere tilmeldinger til kurser@traumeklinikken.dk

Hvis du ønsker at få tilsendt en faktura eller at betale med MobilePay, i stedet for at betale online, så skriv til kurser@traumerklinikken med CVR nr. og info på deltagere.

Beskrivelse

Traumebevidst tilgang (TBT) 1-dags online kursus

Få en grundig introduktion til traumebevidst tilgang.

Kurset består af en kort introduktion til forekomsten af traumer og PTSD i befolkningen, samt viden om traumereaktioner med fokus på PTSD. Dernæst en indføring i principperne bag traumebevidst tilgang, og forslag til konkrete interventioner med patient/borger, så du kan bruge disse metoder direkte i egen praksis.

Det giver størst udbytte af kurset, hvis du har mulighed for at drøfte cases og øve metoder med en kollega. Det er derfor vores anbefaling at tilmelde jer parvis eller som organisation. Alternativt kan Traumeklinikken være behjælpelig med at finde sparringspartner.

Kurset indeholder ca. 3 timers videoundervisning af Cæcilie Buhmann, og alle slides og øvelser ligger tilgængelig efterfølgende.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Traumebevidst tilgang (TBT) 1-dags kursus”

Menu