Dækker forsikringen

Information om forsikringsdækning

Der er flere muligheder for at få tilskud til eller få refunderet udgifterne til et behandlingsforløb hos Traumeklinikken.
Den offentlige sygesikring

Traumeklinikken har ikke overenskomst med den offentlige sygesikring. Du behøver derfor ikke en henvisning fra din egen læge for at bestille en tid på klinikken. 

Er du medlem af sygesikringsgruppe 2, kan du få et væsentligt tilskud til terapi og behandling.
Er du IKKE medlem koster det pt 1046,- pr kvartal at blive det.
Du kan læse mere om sygesikringsgruppe 2, herunder konsekvenserne ved at skifte på borger.dk.

Sygeforsikringen Danmark

Sygeforsikringen Danmark yder tilskud til behandling for nogle af deres forsikringsgrupper. Vi anbefaler, at du kontakter Sygeforsikringen Danmark og får oplyst om, og i hvilket omfang, du kan få refusion for udgifter til psykologisk eller psykiatrisk udredning og behandling, inden du starter behandlingsforløbet hos os.

Forsikrings- og pensionsselskaber

Har du en sundhedsforsikring, kan du kontakte dit forsikringsselskab for at få oplyst, om din forsikring dækker eller yder refusion til et behandlingsforløb hos Traumeklinikken.

Arbejdsgiver

Private og offentlige arbejdsgivere har mulighed for skattefrit at dække udgiften til behandling for ansatte. Du kan derfor spørge din arbejdsgiver om muligheden for at få tilskud til eller dækket en eller flere konsultationer eller samtaler hos Traumeklinikken.

Kommunalt tilskud

Hvis du er i kommunalt ressourceforløb eller lignende, vil din kommune i nogle tilfælde være villig til at give tilskud til behandling.

Traumeklinikken